Serviciul de amenajare completa

Serviciul de amenajare completa este ocazia perfecta de a ne rasfata clientii si de a le arata grija si atentia cu care ne place sa lucram.  Scopul este ca tot procesul de decorare a ferestrelor sa ocupe cat mai putin timp pentru client, fara ca acesta sa simta ca face un efort.

Oana prioritizeaza confortul clientilor pentru ca este datoria noastra sa iti economisim timp si sa te scutim de griji printr-un serviciu premium profesionist.

Consiliere

Ca experți este de datoria noastră să te asistăm pe durata întregului proces. Vom lua decizii împreună și ne vom asigura că ai la dispoziție toate resursele și cunoștințele necesare pentru a luă cele mai bune decizii. Diferența dintre o cameră echilibrată și luminată și o cameră care reflectă doar inspirația de moment a persoanei care a făcut alegerea este contribuția expertului, care are rolul de a pune în balanță funcționalitatea și armonia estetică. Un profesionist vă crea o soluție care să satisfacă dorința de frumos și expresia personalității clientului fără să compromită în nici un fel rolul practic pe care trebuie să îl îndeplinească perdelele și draperiile în acea cameră.

Consultanta este gratuita in judetul Prahova. Masuratorile se executa in maxim 24 de ore de la lansarea comenzii.

Masuratori

Este foarte important să avem măsurători corecte deoarece acestea dictează felul în care croim perdele și draperiile. Prin urmare, folosim aparatură de ultimă generație, care permite o măsurători foarte precise. Astfel, avem grijă să nu lăsăm loc de surprize neplăcute la montaj și să creăm un mod de lucru eficient care să ușureze atât colaborarea cu clientul cât și munca noastră de echipă.

Proiectare

Initial ne intalnim pentru a ne cunoaste, pentru a vedea locatia si pentru a iti prezenta mostrele de materiale propuse. Te asistam in alegerea celor mai potrivite materiale, luand in considerare specificul camerei, paleta de culori si designul interior.

Croitorie

Materialele de perdele și draperii prind forma dorită de tine în atelierul nostru de croitorie. Bucle, falduri, drapaje, le croim impecabil și garantăm că toate vor ieși așa cum îți dorești.

În plus, putem realiza, la cerere, fețe de masă, lenjerii de pat, fețe de pernă, cordoane pentru draperii, lenjerii HoReCa și multe altele

Montaj

Montajul reprezinta unul din momentele noastre preferate, care ne aduce satisfactie profesionala de fiecare data cand finalizam un proiect. Atunci cand vedem totul montat si cum se imbina cu designul camerei si cu finisajele ferestrei, ne simtim cu adevarat mandri de munca pe care o facem. Tocmai pentru a pastra frumusetea momentului montam perdele si draperiile rapid, intr-un mod profesionist, si curat.

Oferim si garantam:

  • Termen de livrare de maxim 30 zile lucratoare pentru intreaga comanda.
  • Termen de executie a perdelelor intre 2 si 20 zile lucratoare.
  • Montaj profesionist la domiciliul clientului incepand de la 120 de lei/deschidere.
  • Executie perdele si draperii incepand de la 20 lei/ml, cu rejansa inclusa.
  • Personal specializat, cu o experienta vasta in domeniu si deschis oricarei propuneri de decorare a ferestrelor.

Magazinul OANA doreste sa va livreze perdele si draperii facute la comanda, cat mai repede , mai ieftin, folosind cu materiale de cea mai buna calitate.

Lista cu preturile serviciilor Oana

Pentru ca meriti un spatiu amenjat impecabil

Contacteaza-ne