NE OCUPAM NOI DE TOT, NU ITI FACE GRIJI!

Serviciul de amenajare completa este ocazia perfecta de a-ti arata grija si atentia cu care lucram. Scopul este ca tot procesul de decorare a ferestrelor sa iti ocupe cat mai putin timp, fara efort din partea ta.

Echipa Oana prioritizeaza confortul tau, deoarece este datoria noastra sa economisesti timp si sa iti foerim un serviciu premium profesionist.

Consiliere

Te asistam pe durata intregului proces! Luam decizii impreuna si ne asiguram ca ai la dispozitie toate resursele si cunostintele necesare pentru a lua cele mai bune decizii. Beneficiezi de o camera echilibrata si luminata datorita contributiei echipei noastre de experti, care are rolul de a pune in balanta functionalitatea si armonia estetica. Pornim intotdeauna de la dorintele si personalitatea ta, fara sa compromitem in niciun fel rolul practic.


Consultanta este gratuita in judetul Prahova.
Masuratorile se executa in maxim 24 de ore de la lansarea comenzii.

Masuratori

Este important sa avem masuratori precise, deoarece acestea influenteaza modul in care proiectam si confectionam perdelele si draperiile. De aceea utilizam echipamente de ultima generatie pentru a asigura masuratori exacte. Ne preocupam sa eliminam surprizele neplacute la montaj si sa dezvoltam o abordare de lucru eficienta, care sa faciliteze atat colaborarea cu clientii, cat si munca in echipa.

Proiectare

Ne intalnim pentru a vedea locatia si iti prezenta mostrele de materiale necesare. Te asistam in alegerea materialelor potrivite, adaptate specificului camerei, paletei de culori si designului interior existent.

Croitorie

Materialele de perdele si draperii prind forma dorita de tine in atelierul nostru de croitorie! Falduri, drapaje si orice alte detalii le croim impecabil si garantam ca toate vor iesi asa cum iti doresti.

In plus, realizam la cerere fete de masa, lenjerii de pat, fete de perna, cordoane pentru draperii, lenjerii HoReCa si multe altele.

Montaj

Montajul reprezinta unul din momentele noastre preferate, care ne aduce satisfactie de fiecare data cand finalizam un proiect si tu esti multumim de rezultatul final. Tocmai pentru a pastra frumusetea momentului montam perdele si draperiile rapid, intr-un mod profesionist, si curat.

ITI OFERIM:

  • Termen de livrare de maxim 30 zile lucratoare pentru intreaga comanda.
  • Termen de executie a perdelelor intre 2 si 20 zile lucratoare.
  • Montaj profesionist la domiciliul clientului incepand de la 120 de lei/deschidere.
  • Manopera perdele si draperii incepand de la 15 lei/ml, cu rejansa inclusa.
  • Personal specializat, cu o experienta vasta in domeniu si deschis oricarei propuneri de decorare a ferestrelor.

Magazinul OANA iti livreaza perdele si draperii facute la comanda, in cel mai scurt timp conform comenzilor, folosind materiale de cea mai buna calitate.