Valorile noastre

Suntem o echipă constituită din oameni entuziaști, pasionați de decorarea întregii case cu materiale textile, în special a ferestrelor.

Suntem întotdeauna ghidați valorile noastre cele mai de preț: calitate, încredere, punctualitate și integritate!

Dorim să aducem în casele clienților noștri un ultim detaliu care să închidă perfect ciclul de decorare: înfrumusețarea ferestrelor.

Încercăm întotdeauna să consultăm și să informăm clientul în ceea ce privește importanța alegerii corecte a materialelor, a texturilor a culorilor și a accesoriilor. Perdelele și draperiile reprezintă hainele ferestrelor așa că ne asigurăm că veți face alegerea corectă pentru nevoile dumneavoastră.

Lucrăm pentru fiecare client cu aceeași seriozitate cu care am lucra pentru noi înșine, fără a face compromis în ceea ce privește calitatea.

Folosim cele mai bune materii prime, sisteme de prindere, accesorii și scule. Nu lăsăm nimic la voia întâmplării și considerăm proiectul finalizat doar atunci când am satisfăcut toate nevoile clientului.

PARTENERII NOSTRI

Misiunea noastra

Am moștenit această îndeletnicire de la părinți și ne dorim să le ducem numele mai departe.

Pentru că facem această meserie din plăcere și pasiune, ne motivează satisfacția unui lucru bine făcut și a unui client mulțumit care ne confirmă faptul că ceea ce facem, facem bine.

Pentru că vrem ca perdele și draperii făcute la comandă de OANA să fie semnătura noastră și să ne recomande vom trata cu cea mai mare atenție fiecare comandă, luând în considerare detaliile și preferințele tale.

Va vom asista si va vom face recomandari  de-a lungul intregului proces de achizitie, principalele etape fiind:

 • masuratorile
 • alegerea sistemelor de prindere
 • alegerea modelelor si tesaturilor in functie de personalitatea camerei, de lumina, cromatica si de functionalitatea ferestrelor
 • livrarea
 • montajul materialelor.

Va oferim consultanta si masuratori gratuite in judetul Prahova in maxim 24 de ore de la lansarea comenzii.

Intrebari si raspunsuri

 1. Cum ati descrie serviciile Oana intr-o singura propozitie?

Livrăm confort și stare de bine, printr-un concept de decorare a ferestrelor adaptat 100% nevoilor și gusturilor dumneavoastră, indiferent dacă este vorba de proiecte rezidențiale sau Office/HoReCa.

 1. Care sunt principalele probleme cu care vin clientii?

Problemele principale cu care se confrunta clientii nostri sunt: nevoia de inspiratie in alegerea decoratiunilor pentru ferestre, nevoia de solutii tehnice pentru sistemele de prindere, varietatea mare de produse de pe piata si lipsa unei companii care sa educe piata – aici intervenind noi, nevoia de a primi un serviciu complet, fara batai de cap.

 1. De ce este important sa ne alegem perdelele si draperiile sub indrumarea unui specialist?

Decoratiunile pentru ferestre au devenit un domeniu foarte nisat in ultimii ani. De aceea, este recomandat sa apelati la o firma specializata, pentru a salva bani, timp si pentru a fi sigur ca asteptarile dumneavoastra cu privire la decorarea ferestrelor vor fi transformate in realitate, respectand cerintele si bugetul dvs.

 1. Care sunt pasii daca vreau sa apelez la serviciile voastre?

 • Vizita in magazin/showroom pentru alegerea modelelor si a solutiilor tehnice, precum si a unui calcul estimativ pe baza unor masuri aproximative sau planuri cotate;
 • Stabilirea unei intalniri cu consilierii nostri (in magazin,/showroom sau la domiciliul dvs..), pentru masuratori.
 • Intocmirea ofertei finale
 • Achitarea avansului
 • Stabilirea datelor pentru montaj
 • Montajul final.
 1. Planuiti sa deschideti un magazin in Bucuresti?

Din fericire, acest obiectiv a fost atins in vara anului 2019, prin deschiderea showroom-ului OANA din București, str. Teodosie Rudeanu, nr.3, sector 1.