Valorile noastre

Suntem o echipa de oameni entuziasti, pasionati de decorarea ferestrelor tale. Suntem intotdeauna ghidati de calitate, incredere, punctualitate si integritate! Aducem in casele clientilor nostri un detaliu care completeaza perfect restul design-ului de interioare.

Iti oferim consultanta si te informam in ceea ce priveste importanta alegerii corecte a materialelor, texturilor, culorilor si accesoriilor. Perdelele si draperiile reprezinta hainele ferestrelor, asa ca ne asiguram ca vei face alegerea corecta pentru nevoile tale. Lucram pentru fiecare client cu aceeasi seriozitate cu care am lucra pentru noi, fara a face compromis in ceea ce priveste calitatea. Folosim cele mai bune materii prime, sisteme de prindere, accesorii si unelte.

Misiunea noastra

Am mostenit aceasta pasiune de la parinti si ducem mai departe istoria. Misiunea noastra este sa oferim raspunsuri la orice intrebari si informatii complete, astfel incat sa fie inteleasa de catre clienti importanta unei solutii corecte pentru ferestre.

Perdele si draperii concepute la comanda sunt semnatura noastra, insa caminul si stare de bine pe care acestea ti le ofera sunt cadoul pentru tine. De aceea tratam cu atentie fiecare comanda si luam in considerare detaliile si preferintele tale.

Va vom asista si va vom face recomandari  de-a lungul intregului proces de achizitie, principalele etape fiind:

 • masuratorile
 • alegerea sistemelor de prindere
 • alegerea modelelor si tesaturilor in functie de personalitatea camerei, de lumina, cromatica si de functionalitatea ferestrelor
 • livrarea
 • montajul materialelor.

Consultanta este gratuita in judetul Prahova.
Masuratorile se executa in maxim 24 de ore de la lansarea comenzii.

Intrebari si raspunsuri

 1. Care sunt optiunile mele in ceea ce priveste materialele si culorile disponibile pentru perdele si draperii personalizate?

Avem o gama larga de materiale si culori din care poti alege, de la materiale usoare si transparente la materiale mai grele si opace, intr-o varietate de nuante si texturi. Nevoile si preferintele tale vor fi luate in considerare pentru a crea exact aspectul pe care il doresti.

 1. Care este procesul de masurare si instalare pentru perdelele si draperiile personalizate?

Procesul este simplu si eficient! Un membru al echipei noastre va veni la tine acasa pentru a lua masurile exacte si pentru a discuta preferintele tale. Apoi, perdelele si draperiile vor fi fabricate la dimensiunile exacte si instalate cu grija pentru a se potrivi perfect in spatiul tau.

 1. Pot sa aduc mostre de materiale acasa pentru a vedea cum se potrivesc cu decorul meu inainte de a lua o decizie finala?

Cu siguranta gasim o solutie! Avem mostre disponibile pentru majoritatea materialelor pe care le oferim. Venim la tine acasa pentru a vedea cum se potrivesc cu lumina si decorul din camera ta si pentru a lua o decizie informata inainte de a plasa comanda.

 1. De ce este important sa ne alegem perdelele si draperiile sub indrumarea unui specialist?

Decoratiunile pentru ferestre au devenit un domeniu foarte nisat in ultimii ani. De aceea este recomandat sa apelezi la o firma specializata, pentru a salva bani, timp si pentru a fi sigur ca asteptarile tale cu privire la decorarea ferestrelor sunt transformate in realitate, respectand cerintele si bugetul stabilit.

 1. Care sunt pasii daca vreau sa apelez la serviciile voastre?

 • Vizita in showroom pentru alegerea modelelor si a solutiilor tehnice, precum si a unui calcul estimativ pe baza unor masuri aproximative sau planuri cotate;
 • precum si a unui calcul estimativ pe baza unor masuri aproximative sau planuri cotate; Stabilirea unei intalniri cu consilierii nostri pentru masuratori (in showroom sau la domiciliul tau);
 • Transmiterea ofertei finale si achitarea avansului;
 • Ultimii pasi fiind stabilirea datelor pentru montaj si montajul final.
 1. Ce optiuni de intretinere si curatare sunt recomandate pentru perdelele si draperiile personalizate?

In functie de materialul si stilul ales, recomandarile pentru intretinere si curatare pot varia. In general, perdelele si draperiile noastre personalizate sunt usor de intretinut si pot fi curatate acasa folosind metode blande, precum aspirarea sau spalarea manuala. Iti oferim toate informatiile si sfaturile de ingrijire de care ai nevoie pentru a-ti mentine perdelele si draperiile in stare impecabila pentru multi ani de acum inainte.

 1. Care sunt optiunile mele in ceea ce priveste stilurile si accentele decorative pentru perdele si draperii personalizate?

Avem o varietate de stiluri si accente decorative disponibile pentru a personaliza perdelele si draperiile tale exact asa cum iti doresti. De la falduri si pliuri elegante la accente decorative precum dantele sau ciucuri, suntem aici pentru a te ajuta sa-ti transformi visul in realitate.