Magazinul Oana își desfășoară activitatea în această perioadă punând un accent deosebit pe respectarea masurilor de siguranță pentru protejarea angajaților și a clienților.

EvenimenteUncategorized

Noua noastră casă. OANA Concept Store din București, str. Teodosie Rudeanu, nr.3.

De catre  noiembrie 5, 2019 Nici un comentariu

Încă de la începuturile timide din urmă cu 6 ani, echipa OANA a avut o direcție clară în ceea ce privește rețeta ideală de produse și servicii pe care să le ofere clienților.

Dezvoltarea colecțiilor de materiale și a modalităților de prezentare ale soluțiilor de decorare a ferestrelor a fost mereu un subiect de care ne-am ocupat îndeaproape, deoarece știam că trebuie să oferim un pachet complet de servicii și produse care să satisfacă nevoile clienților noștri într-un mod cât mai profesionist și ușor de implementat.

Tocmai de aceea, în toți acești ani de când firma noastră a apărut pe piață, ne-am străduit să îmbogățim colecția de materiale textile pentru perdele și draperii, aceasta ajungând să numere în prezent peste 8000 de modele disponibile pe stoc sau la comandă. Iar acesta este doar începutul, deoarece modelele se schimbă permanent, iar noi trebuie să fim la curent cu absolut tot ceea ce apare nou în domeniu.

Pe lângă materialele textile, am reușit să creăm și o colecție cuprinzătoare de sisteme de prindere (galerii, șine, sisteme motorizate), sisteme de umbrire profesionale (jaluzele, storuri, rolete etc.) precum și un pachet de servicii adiționale precum: măsurători, consultanță, croitorie, montaj și întreținere post-montaj, totul pentru ca efortul clienților noștri în alegerea decorațiunilor textile pentru ferestre sa fie unul cât mai mic.

Desigur, după ce am perfecționat mix-ul de produse și servicii, ne-am gândit să ieșim cu el în lume, pentru a decora ferestrele cât mai multor case/birouri nu numai din Ploiești și împrejurimi.

Așa a luat naștere ideea de a deschide un showroom și în București, unde să prezentăm produsele noastre într-o manieră profesionistă și aerisită.

După ce timp de mai multe luni căutările unui spațiu propice au fost fără succes, a venit și momentul de mare bucurie al găsirii unui spațiu potrivit pentru necesitățile noastre, pe strada Teodosie Rudeanu, nr.3, Sector 1, București, chiar vis-a-vis de Primăria Sectorului 1.

Fațada OANA Concept Store, str. Teodosie Rudeanu nr.3, București.

După 1 lună și jumătate de amenajări sub stricta supraveghere a designerului de interior Ana Coralevici (COAR), am reușit să amenajăm un showroom aerisit, cu un design minimalist și curat.

OANA Concept Store Bucharest.
OANA Concept Store Bucharest.
OANA Concept Store Bucharest
OANA Concept Store Bucharest
OANA Concept Store Bucharest
OANA Concept Store Bucharest

Ne bucurăm că am putut să marcăm atât de frumos împlinirea a 6 ani de existență și ne dorim cât mai multe ferestre decorate cu materialele și soluțiile noastre!

Și pentru că nu puteam încheia această prezentare fără câteva date de contact, adresa completă a magazinului este:

București, str. Teodosie Rudeanu nr.3, Sector1, lângă PRIMĂRIA SECTORULUI 1.

PROGRAM: L-V: 10:00-18:00; S: doar cu programare telefonică în prealabil; D: ÎNCHIS

Telefon pentru programări: 0753 333 366; e-mail: bucuresti.magazinuloana@gmail.com

CREDIT PHOTO: CRISTIAN POPA PHOTOGRAPHY

DESIGN: ANA CORALEVICI (COAR)

Spune-ne parerea ta

×