O componentă foarte importantă și deseori neglijată în amenajarea spațiilor din sectorul HoReCa sau Office este decorarea ferestrelor. În cazul de față, ne referim la amenajarea camerelor pensiunii Pensiunea La Conac din judetul Dâmbovița, sat Ulmi, respectând îmbinarea stilurilor clasic și modern ce predomină.

S-au folosit draperii dim-out, ce resping lumina soarelui în proportie de 75%, și perdele din voile ivoire, respectând astfel bugetul beneficiarului și creând o atmosferă caldă, perfectă pentru odihna oaspeților.

Sistemele de prindere, aflate deja în locație la sosirea noastră au fost alese cu grijă, beneficiarii optând în unele camere pentru galerii metalice, vopsite auriu antic, pentru amplificarea aspectului clasic.

De asemenea, acolo unde spațiul a permis, au fost instalate șine pentru perdele și draperii în scafele deja existente. Geamurile singulare au fost decorate cu storuri romane faldate, din material de perdea ivoire, ca în întreaga clădire.

Asadar, sfatul nostru este să luați în considerare această componentă atunci cand aveți de amenajat fie restaurantul/cafeneaua/hotelul/biroul dvs., deoarece impactul deosebit pe care îl au aceste decorațiuni va fi acel detaliu care face diferența în final.