Multe dintre proiectele noastre sunt realizate pentru spațiile rezidențiale, însă avem în portofoliul nostru și soluții office.
În cazul de față, am executat sistemele de umbrire interioară pentru birourile din Ploiești ale firmei Mainfreight, o companie globală de top în operațiuni de depozitare, transport intern și internațional, aerian și naval.

Soluția aleasă a fost montarea unor sisteme Day&Night care să acopere întreaga fereastră, fiind în același timp utilizate independent pentru fiecare fereastră, prin alăturarea a 2 sau mai multe pânze în aceeași casetă de aluminiu.

Materialul Day&Night, ales pentru a se potrivi cu mobilierul, permite personalului să beneficieze de lumina naturală ușor difuză, datorită alternanței de benzi opace și transparente, iar atunci când lumina puternică a soarelui este deranjantă pentru lucru, sistemul se poate transforma într-unul complet opac, prin intercalarea benzilor opace cu cele transparente. De asemenea, în cazul zilelor mohorâte, rulourile se pot strânge 100% în casetă, pentru a lăsa lumina naturală să pătrundă în birou.